Kompanija Klik ove godine je proširila novogodišnju ponudu

Zbog velike zainteresovanosti kompanija Klik ove godine je proširila novogodišnju ponudu rekvizita kako za svoje poslovne partnere tako i za nove klijente, a koji su predstavljeni u novogodišnjem katalogu ove firme.

“Protekle godine u novembru je bilo najviše narudžbi za izradu novogodišnjih rekvizita.”: rekao je vlasnik kompanije Semir Dudić “.

[pro_ad_display_adzone id="5684"]

“To je bio povod da se i ove godine uključimo što ranije u izradu materijala za naše aktuelne i potencijalne klije te im na takav način obezbjedimo blagovremenu i kvalitetnu reprezentaciju. Također, ove godine smo proširili ponudu i vjerujemo da će se, pored standardnih rekvizita kao što su kalendari, upaljači, rokovnici, i dodatna ponuda dopasti našim klijentima.”: istakao je Dudić.

Iz kompanije naglašavaju da je ovo pravi način kojim poduzetnici mogu obradovati svoje radnike, poslovne partnere i poznanike. Pored raznih vrsta kalendara u ponudi su i poslovni rokovnici, hemijske, upaljači, vizitari i još mnoštvo zanimljivih artikala koji će Vašu kompaniju predstaviti u pravom svjetlu.

Sve dodatne informacije i narudžbe možete izvršiti putem broja telefona 061 097 489 ili na email [email protected]

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR