Marketing

Živinice Čaršija je najčitaniji i najuticajniji živinički portal. Cilj ovog portala je informisanje građana općine Živinice kao i mnogobrojnu dijasporu o svim aktuelnim dešavanjima u općini Živinice bez političkog utjecaja na uređivačku politiku portala.

Obzirom da se internet oglašavanje nameće kao najefikasniji način oglašavanja, i u narednom periodu ćemo usavršavati ovaj segment poslovanja kako bi i dalje ostali strateški marketinški partner renomiranih kompanija u BiH ali i šire.

Portal Živinice Čaršija je daleko najčitaniji i najuticajniji portal u Živinicama koji na društevnim mrežama broji veliki broj pratitelja i isto tako po tome je u vodstvu u odnosu na ostale. Portal u veoma malom vremenskom razdoblju tačnije od godinu i 8 mjeseci je prestigao sve druge živiničke portale od kojih su neki aktivni već 16 godina. Veoma zanimljive informacije prema Google analitici je to da portal ima čitaoce iz približno 100 zemalja i trenutno oko 1700 gradova svijeta. Mjesečni broj unikatnih čitatelja iznosi preko 30.000 na web portalu dok na Facebook stranici ima preko 100.000 unikatnih pregleda sedmično.

PONUDA

Rotirajući banneri – 3 pozicije – Cijena na osnovu broja prikazivanja CPM –

Fiksni banneri – 2 pozicijeCijena po danu – 

Sponzorisani članak – Facebook i portal –

Više informacija i rezervacija