Sve komisije predsjedavajućeg OV Živinice

Ovih dana na vidjelo izlaze sve mutne radnje i samovolja predsjedavajućeg OV Živinice Naila Jusića. Javno o tome, uz dokumentaciju, objavljivati ćemo o svim ne regularnostima predsjedavajućeg i njegovih saradnika.

Piše: A. Ć.

Prezentacijom djela i lika predsjedavajućeg OV Živinice i njegove malverzacije nad budžetom, javnim preduzećima, ustanovama. Sljedeći dokumenti koje ćemo prezentovati javnosti pokazuju nam kako se zadovoljava većina i kako predsjedavajući čuva svoju stolicu na naš račun. Pored 17 komisija u OV Živinice od kojih više od 80 procenata ni zašto ne služe sem da uhljebe Nailove klimoglavce, predsjedavajući je došao na ideju da osnuje i 18-tu kako bi zadovoljio svoju većinu.

Da stvar bude još gora, ova komisija ima paušal ili naknadu od 500 KM mjesečno, a koliko je naše djece koja rade po 240 sati da bi zaridili 500 KM, ova trojka u komisiji koja dolazi od 6 vijećnika nove većine predsjedavajućeg, naplati to za jednu kahvu ili niti jednu mjesečno.

U komisiju za nadzor organa uprave imenovani su: Osman Mešić SDP, Faruk Durić, sin Kerima Durića, Samir Ahmić BPS.

Pored dokumenata koji dokazuje formiranje i postavljanje istih u komisije donosimo Vam i dokument kako predsjedavajući samo voljni bez stava stranke koja ga je postavila, dakle bez saglasnosti OO SDA i IO SDA, na tu funkciju mijenja ljude u komisijama te postavlja svoje klimoglavce!

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više