Adnan Babajić izdaje pjesmu za Grand produkciju

“On je nova nada Grand produkcije”

Veliki povratak nekadašnjeg pobjednika “Operacije Trijumf” Adnana Babajića preko Grand produkcije ce se dogodit uskoro. Adnan Babajić je stigao iz Chicaga i to zbog posla.Pjevač će biti novi član Grand produkcije,a proteklih dana je snimio svoju prvu pjesmu za ovu produkciju.Nakon Operacije Trijumf i izdavanja prvog albuma pod nazivom “Moje medeno” za City Records,pokazala se činjenica da Emotion produkcija nije dala svoj marketinški maximum i dio posla,pjevač je okrenuo novu stranicu i posvetio se karijeri.On je snimio pjesmu pod nazivom “Bar da te ne volim”.Pjesma je snimljena u studiju kod Endžija Mavrića,a tekst potpisuje PEĐA MEDENICA.

Pjesma će biti predstavljena posle 16. Januara na emisijama Grand televizije.Krajem januara Babajić se vraca svom domu u Chicago gdje živi sa svojom izabranicom Lejlom.Tamo u planu ima veliku Američku i Kanadsku turneju na kojoj ce promovisat novi singl.Polovinom ove godine Adnan ima u planu opet doći u Beograd da snimi i drugi singl koji je radila ista ekipa sa Peđom Medenicom.Adnanu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

 

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više