Aluplastik: Oglas za posao u proizvodnji i montaži stolarije

Jedna od najuspješnijh živiničkih firmi je Aluplastik d.o.o. koja iz godine u godinu povećava kapacitete, stiče veći ukupan prihod, bilježi pozitivno poslovanje, a time i povećava broj zaposlenih radnika.

O poslovanju u prošloj godini i potrebama za zapošljavanjem novih radnika direktor ove renomirane živiničke firme Faruz Tulumović kaže:

“Poznato je da smo mi firma specijalizovana za proizvodnju ALU i PVC stolarije. Prošle godine postigli smo vrlo dobre poslovne rezultate, što je rezultat predanog rada svih zaposlenih, a ima nas oko 50, tako da zahvaljujući tome širimo proizvodne kapacitete i povećavamo proizvodnju. Nedavno smo zaposlili 7 novih radnika, a ovoga puta potrebe iskazujemo za još tri nova radnika, isključivo sa iskustvom. Naši radnici ne treba da idu u inostranstvo da bi više zaradili, jer mi im to omogućavamo u našoj firmi, gdje su zarade na zavidnom nivou”, kaže nam Tulumović.

Deviza Aluplastik d.o.o.Živinice je da zapošljava nove radnike, a u inostranstvo izvozi svoje proizvode, jer osim na domaće tržište d.o.o.Aluplastik vrši plasman svojih proizvoda u mnoge zapadno-evropske zemlje: Austriju, Njemačku, Švicarsku, Luksemburg, Norvešku, Švedsku i dr.

Prema riječima direktora Faruza Tulumovića proizvodnju ALU i PVC stolarije, Aluplastik d.o.o. je proširila proizvodne kapacitete, tako što je izgradila prošle godine novih hiljadu kvadratnih metara prostora, sa najsavremenijim automatizovanim strojevima za ALU i PVC stolariju.

Ovom prilikom ALUPLASTIK oglašava prijem slijedećeg kadra- isključivo sa iskustvom:

1. Radnik u proizvodnji ALU i PVC stolarije…. 3 izvršioca
2. Monter ALU i PVC stolarije…. 3 izvršioca

U obzir za prijem novih izvršilaca, kako smo već naveli, dolaze isključivo lica sa iskustvom u navedenoj djelatnosti proizvodnje ALU i PVC stolarije.

Više informacija na telefone:

Tel: ++387 35 744 080
Fax: ++387 35 744 081
Mob: ++387 61 897 880

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više