Sve komisije predsjedavajućeg OV Živinice

Ovih dana na vidjelo izlaze sve mutne radnje i samovolja predsjedavajućeg OV Živinice Naila Jusića. Javno o tome, uz dokumentaciju, objavljivati ćemo o svim ne regularnostima predsjedavajućeg i njegovih saradnika.

Piše: A. Ć.

Prezentacijom djela i lika predsjedavajućeg OV Živinice i njegove malverzacije nad budžetom, javnim preduzećima, ustanovama. Sljedeći dokumenti koje ćemo prezentovati javnosti pokazuju nam kako se zadovoljava većina i kako predsjedavajući čuva svoju stolicu na naš račun. Pored 17 komisija u OV Živinice od kojih više od 80 procenata ni zašto ne služe sem da uhljebe Nailove klimoglavce, predsjedavajući je došao na ideju da osnuje i 18-tu kako bi zadovoljio svoju većinu.

Da stvar bude još gora, ova komisija ima paušal ili naknadu od 500 KM mjesečno, a koliko je naše djece koja rade po 240 sati da bi zaridili 500 KM, ova trojka u komisiji koja dolazi od 6 vijećnika nove većine predsjedavajućeg, naplati to za jednu kahvu ili niti jednu mjesečno.

U komisiju za nadzor organa uprave imenovani su: Osman Mešić SDP, Faruk Durić, sin Kerima Durića, Samir Ahmić BPS.

Pored dokumenata koji dokazuje formiranje i postavljanje istih u komisije donosimo Vam i dokument kako predsjedavajući samo voljni bez stava stranke koja ga je postavila, dakle bez saglasnosti OO SDA i IO SDA, na tu funkciju mijenja ljude u komisijama te postavlja svoje klimoglavce!