Centralno grijanje Tuzla: Od sutra kontinuirana isporuka toplotne energije

Centralno grijanje d.d. Tuzla obavijestilo je građane da će se od dana 12.10.2021. godine, u cilju pravovremenog djelovanja i pružanja kvalitetne usluge, a budući da su se stekli uslovi  iz člana 24. stav 2 Opštih uslova za priključenje na sistem daljinskog grijanja i isporuku toplinske energije Grada Tuzla, preći iz režima tehnološke probe u režim kontinuirane isporuke toplotne energije sa noćnim režimom od maksimalno 8 sati.

Podsjećamo korisnike Centralno grijanje d.d. Tuzla da je, prema Zakonu o korištenju, upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrada Tuzlanskog kantona, obaveza Upravitelja zgrada održavanje i upravljanje zajedničkim dijelova i uređajima zgrade, te da se u slučaju potrebe za hitnom intervencijom trebate obratiti nadležnom Upravitelju.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefonske brojeve službi koji su navedeni na računima „Centralno grijanje“ d.d. Tuzla – Sektor za odnose sa potrošačima, Dispečerski centar ili putem naše web stranice, navode iz Centralnog grijanja Tuzla.