Halida Krajšnik iz Živinica u superfinalu izbora MISS BiH 2016

Među 20 finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016 je i Halida Krajšnik iz Živinica. 21-vi državni izbor Miss BiH će se održati 09.10.2016 uz direktan tv prenos na FTV I RTRS iz Sarajeva.

Tom prilikom ćemo saznati koja djevojka će osvojiti titulu Miss BiH kao I titulu Miss televoting BiH 2016 i time se plasirati u superfinale 12 najljepših djevojaka BiH. Kako bi sve djevojke imale fantastične frizure, pobrinuli su se Babyliss I Tehno-Mag koji su ponosni sponzori 21-og izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016 te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka. Babyliss je europski lider visoke kvalite I inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss BiH, a kako bi bile spremne za razna video I photo snimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode.

Kako je u toku nagradna igra, ovoga puta, najljepše djevojke naše zemlje, poziraju u kolekciji Deichmann koji je ponudio veliki asortiman obuće i različitog jesenskog accessoriesa za sezonu jesen/zima 2016. Kao prava ovisnica o kvalitetnim cipelama, Halida Krajšnik iz Živinica, finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016. godine izjavila je: „Zaista sam veliki zaljubljenik u dobru obuću I drago mi je da sam uz svoj styling odabrala obuću I torbu baš po mom ukusu”. Halida Krajšnik, ovim putem, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku, tako što će lajkati Facebook stranicu Modna agencija Abc Models i FB stranica Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njenu fotografiju.

Živinice Čaršija

Halida KrajsnikMISS BiH