Humanitarni Koncert: Brojni pjevači pjevat će za pomoć Hakiji Osmanoviću

Veliki humanitarni koncert je organizovan u BKC Živinice kako bi pomogli teško povrijeđenom Hakiji Osmanoviću iz Živinica koji je teško povrijeđen prošle godine.

Nastoji se prikupiti novac za liječenje u inozemstvu tačnije u Švicarskoj za koje je potrebno 150.000KM, a njegova porodica to ne može priuštiti. Za njega će pjevati mnogobrojni pjevači iz cijele Bosne i Hercegovine, večeras u BKC Živinice sa početkom u 21h. Cijena ulaznice je 5KM i sav prikupljeni novac ide za liječenje našeg sugrađanina i prije svega velikog prijatelja Hakije Osmanovića.

Ovime nastojimo pomoći Hakji i njegovoj porodici jer ne mogu priuštiti skupo liječenje, a nakon koncerta s daljnjim aktivnostima nastavit će se prikupljanje novca.

Podsjetimo,

Hakija (Hako) Osmanović ima 32 godine, iz Srebrenice i živi u Živinicama, Bosna i Hercegovina i treba pod hitno liječenje u inostranstvu, tačnije u Švicarskoj ali za to liječenje je potrebno 100.000 Švicarskih Franaka. Hako živi sa materom, a otac mu je nestao padom Srebrenice, Hakina porodica nije u mogućnosti da plati sumu novca koja je potrebna za liječenje.

Prije 8 mjeseci Hako je bio izboden nožem u stomak dok je se vraćao kući sa posla. Tim slučajem je zadobio teške ozljede i proveo je 6 mjeseci u bolnici, bio je podvrgnut operacijama koje mu nažalost nisu pomogle. Zadobio je veliko ostećenje na crijevima i treba mu inostrano liječenje za koje je potrebna velika suma novca. U ime svih molimo ljude dobre volje ko želi pomoći da donira koliko može.

UPLATE IZ INOSTRANSTVA

Bank: Raiffeisen Bank DD Bosnia
Swift/BIC: RZBABA2S
Adress: Zmaja od Bosne bb Sarajevo BiH
Beneficiary Name: Selmir Osmanović
Ben. Adress: Partizanska 71, Živinice, 75270
IBAN: BA39-161-3000-082-923-512

UPLATE IZ BIH

Banka: Raiffeisen Bank
Ime i prezime: Selmir Osmanović
TR. RAČUN: 161-3000-082-923-512