Kantonalno-regionalni turnir u karateu povodom dana oslobođenja općine Živinice

Danas je u prostorijama KBS „Seiken“ Živinice, upriličena press konferencija u povodu održavanja Kantonalno-regionalnog karate turnira za djecu i kadete. Nedjeljno takmičenje okupit’ će veliki broj najuspješnih karatista iz Tuzlanskog kantona i regije. Uprava kluba poziva sve ljubitelje ovog sporta, da dođu u nedjelju i podrže članove KBS „Seiken“ Živinice.

„Već duži vremenski period radimo na pripremama za organizaciju ovog takmičenja.  Uvjereni smo da će ovo biti do sada najuspješniji karate turnir  koji se održao u našem gradu. Očekujemo veliki broj takmičara iz Tuzlanskog kantona, Sarajevskog kantona, Zeničko-Dobojskog kantona i Republike Srpske. Sigurni smo da će ovo biti prava poslastica za sve ljubitelje borilačkih vještina, te ih ovom prilikom pozivam da dođu u nedjelju u što većem broju i uživaju u sportu“,  rekao nam je trener kluba Muris Šljivić.

Kantonalno-regionalni turnir u karateu povodom dana oslobođenja općine Živinice održat će se u nedjelju, 14.maja, sa početkom u 10 sati u Gradskoj dvorani Živinice.

karateoslobođenje živinicaSeiken