Na letu iz Berlina za Tuzlu uhapsena jedna osoba

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su na graničnim prelazima u prethodna tri dana devet lica, saopšteno je iz ove policijske agencije.

Službenici Jedinice granične policije Izačić juče su uhapsili državljanina BiH čiji su inicijali A.H. (43) jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog nasilničkog ponašanja.

On je kontrolisan na izlasku iz BiH na graničnom prelazu Izačić i predat je službenicima Centra sudske policije u Unsko-sanskom kantonu.

Istoga dana, pripadnici Granične policije su na izlasku iz BiH na prelazu Orašje uhapsili muškarca čiji su inicijali A.H. (47) jer ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini radi izdržavanja kazne zatvora i on je predat službenicima bijeljinskog Okružnog centra Sudske policije.

U nedjelju, 2. maja, na izlasku iz BiH na prelazu Brod uhapšen je muškarac čiji su inicijali A.P. (28) jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora i on je predat službenicima Okružnog centra Sudske policije Doboj.

Istog dana, na aerodromu u Tuzli, na letu iz Berlina, pripadnici Granične policije uhapsili su muškarca čiji su inicijali I.K. (43) jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Živinicama zbog nasilničkog ponašanja i radi izdržavanja kazne zatvora.

Preuzeto:Tuzlanski.ba

berlinDubravehapsenjePolicijaTuzla