Općinski načelnik i Djed Mraz posjetili centar “Vrati mi osmjeh”

Povodom novogodišnjih praznika, Općinski načelnik Samir Kamenjaković posjetio je centar “Vrati mi osmjeh” Živinice.

Veliko iznenađenje za korisnike ovog centra bio je Djed Mraz, koji je došao sa Načelnikom, da podijele paketiće djeci sa posebnim potrebama.

“Djed Mraz voli svu djecu ovog svijeta, znate. Ja tako putujem svijetom od dalekog Japana na istoku do dalekog zapada u Americi. Djed Mraz voli svu djecu ovog svijeta i gdje god dođem, gdje god dam poklon, Djed Mraz je sretan a pogotovo danas, ovdje u centru “Vrati mi osmjeh”. Danas sam posebno sretan zato što sam usrećio moju divnu djecu koju ja kao Djed Mraz volim neizmjerno.” rekao je Djed Mraz.

Općinski načelnik je ovom prilikom istakao da će nastojati da pomogne korisnicima i osobama koje rade u Centru da steknu bolje uslove za rad i boravak u ovoj zgradi.

”Vjerujte mi, sa zadovoljstvom sam došao i sa dobrim ljudima uspjeli smo obezbijediti za svu djecu paketiće, i ovo danas što smo doživjeli rijetko se gdje može doživjeti. Zaista ću sve od sebe dati da pomognem ovim ljudima u Udruženju, ovim plemenitim ljudima prije svega, koji pomažu djeci, a nadam se u budućem vremenu da ćemo i ovu zgradu uspjeti adaptirati da im obezbijedimo puno bolje uslove.” rekao je načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković.

“Nije nikad bilo kao ove godine, imali smo puno posjeta za ovaj praznik povodom dana Dječije radosti i danas je baš veliko iznenađenje za naše korisnike što je došao Djed Mraz sa gospodinom načelnikom, Samirom Kamenjakovićem da uruče našim korisnicima paketiće. Ja bih ovom prilikom da se zahvalim gospodinu Načelniku, njegovim saradnicima i Djedu Mrazu što je došao preko brda da podijeli našim korisnicima paketiće.” rekla je Suada Omić, direktorica centra ”Vrati mi osmijeh”.

nova godinasamir kamenjakovicvrati mi osmijeh