Ruka našeg Živiničana kandidata za gradonačalnika presudna da li će se palestinizirati Bosna i Hercegovina

Da li će zastupnička ruka federalnog zastupnika Hajrudina Kozarevića kandidata za gradonačelnika Živinica biti presudna 50-ta za pokušaj palestinizacije Bosne i Hercegovine.

Nakon novih nametanja izmjena Izbornog zakona i Ustava FBiH po kojima se omogućuje da Lidija Bradara iz hrvatskog korpusa (22.4%) i Igor Stojanović iz srpskog (3.6%) da predlože Vladu Federacije BiH bez saglasnosti potpredsjednika Refika Lende iz reda bošnjačkog naroda (70,4%).

Prema pimenutim izmjenama Predstavnički dom Parlamenta FBiH treba da potvrdi takvu nakaradnu Vladu. Prema trenutnim pokazateljima većina koju okuplja HDZ BiH zajedno sa HDZ 1990, SNSD-a, SDP, NIP, NS, PDA koji imaju 50 od 98. Među 50 je i presudna ruka koja može promjeniti historiju BiH je ruka našeg Živiničana Hajrudina Kozarevića koji je i aktuelni kandidat SDP-a za gradonačelnika Grada Živinice na vanrednim izborima.

Pozivamo ga da to ne učini da svojim glasom ne dozvoli palestinizaciju BiH i evidentni aparthejd vladavine manjine nad većinskim narodom FBiH.

Živinice su prednjačile u odbrani od agresije čiju cijenu smo platili krvlju šehida i poginulih boraca ABiH i RVI. Pozivamo gradjane Živinica koji su svojim glasom izabrali našeg zasupnika da utičemo na zastupa interese građana i da svojim glasom ne dozvoli evidentnu islamofobiju i nevidjenu nepravdu koja nam se sprema.