Živinice: Sportski događaji za vikend

Ekipa Rukometnog kluba Konjuh Živinice u okviru 4. kola Premijer  lige BIH  na domaćem terenu dočekuje ekipu RK. Maglaj. Utakmica se igra sutra  u gradskoj  dvorani u Živinicama.

Biznis liga u fudalu počinje u nedjelju u 17:30, Sportska Dvorana Živinice, a igra se 8 utakmica. Tabelu, timove i rezultate možete pratiti OVDJE.

Ženski Fudbalski klub Fortuna Živinice u okviru 7. kola premijer lige BIH  gostuju  kod ekipe ŽFK Emina. Naše nogometašice trenutno se nalaze na 4 mjestu na tabeli.

Ekipa nogometnog kluba Slaven Živinice u okviru 8. kola Druge lige sjever  u nedjelju na domaćem terenu dočekuje ekipu FK Rahići. Utakmica će se odigrati na Gradskom stadionu u Živinicama sa početkom u 15:30 minuta. Slaven se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli sa samo 3 osvojena boda i pobjeda na domaćem terenu značila bi mnogo fudbalerima ovog kluba.

Ekipa Fudbalskog kluba Priluk u nedjelju 3. oktobra u okviru 8. kola Druge lige federacije BIH  grupa Sjever ide u goste  gdje će odigrati utakmicu protiv ekipe FK Seona. Utakmica je na rasporedu u 15:30 minuta.Priluk se sa 10 osvojenih bodova nalazi na 8 mjestu na tabeli.

Ekipa NK Mladost Suha u okviru 7 kola druge kantonalne lige Tuzlanskog kantona dočekuju ekipu NK Rainaca .Utakmica je na rasporedu u nedjelju sa početkom u 15 :30 minuta.

Nogometni klub Rijeka Šerići igra prvensvenu utakmicu 8. kola Prve lige TK na gostovanju kod ekipe NK Ingram iz Dubokog potoka. Utakmica počinje u 15 sati i 30 minuta.

Ženski Rukometni klub Živinice počinje svoju novu sezonu.U okviru 1. kola Prve lige FBIH za žene naše rukometašice dočekuju ekipu ŽRK Krajina iz Cazina. Utakmica  počinje  u 15 sati u gradskoj dvorani u Živinicama.

RTV Živinice / Sabina Kavgić / Živinice Čaršija

Biznis ligafortunafudbalRK KonjuhRukometsport