TEHNOGRAD-company d.o.o Tuzla gradi stambeni objekat „Malta“ kod Doma zdravlja Živinice

Nakon velikog broja uspješno izgrađenih stambenih i stambeno-poslovnih objekata poznata građevinska kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, TEHNOGRAD-company d.o.o Tuzla ponovo počinje sa gradnjom u Živinicama.

Najavili su izgradnju stambenog objekta „Malta“ Živinice, koji će svim stanarima ponuditi potpuno novi koncept življenja.

Prateći ubrzanu ekspanziju grada, te stambenu modernizaciju uže gradske zone, odlučili smo se za
gradnju stambenog objekta Malta Živinice, u skladu sa najsavremenijim rješenjima pametnog građevinarstva i energetske efikasnosti.

Ideja za izgradnju jednog ovakvog objekta nastala je kao odgovor na potrebu sve većeg broja građana Živinica ali i susjednih mjesta da svoj dom presele u centar gdje će im svi, za svakodnevni život, potrebni sadržaji biti u neposrednoj blizini, a poznavajući situaciju sa grijanjem u ovom gradu odlučili smo svoje pozitivno iskustvo sa norveškim konvektorima prenijeti i budućim kupcima i omogućiti im lagodan, siguran i cjenovno prihvatljiv način grijanja u stanu. Shodno prethodnom iskustvu sa ugradnjom pomenutih konvektora, te činjenici da je toplinska izolacija stambenog objekta „Malta“ 15 cm, kupci će imati priliku ostvariti uštedu električne energije i do 60%.

Upravljate temperaturom u stanu gdje god da se nalazite.

Pored atraktivne lokacije smještene u najužoj gradskoj zoni, novi stambeni objekat se odlikuje modernom gradnjom, te visoko kvalitetnim materijalima, koji zadovoljavaju najviše građevinske i ekološke standarde.

Svi stanovi biti će izgrađeni po principu ključ u ruke.

Sama lokacija objekta pruža idealne uslove za život, budući da se svi važni sadržaji (tržni centri, apoteke, Dom zdravlja, policija, autobuska stanica, banke, restorani, škole, tržnica,..) nalaze u neposrednoj blizini objekta.

Objekat se sastoji od prizemlja, tri etaže i mansarde/potkrovlja, a u ponudi su jednosobni, dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi, površine od 35 – 70 m2.

Osnove svih stanova u ponudi dostupne su na web stranici www.tehnograd-company.ba, a za detaljnije informacije o prodaji stanova možete pozvati na broj 035/252-642 ili proslijediti Vaš upit putem e-maila: marketing@tehnograd-company.ba

Tehnograd