Apel: Porodica Ramić

Da nevolja nikada ne dolazi sama govori i slučaj koji smo zabilježili u MZ Đurđevik naseljeno mjesto Donji Vrnojevići. Porodica Ramić godinama se bori i preživljava onako kako zna, baveći se poljoprivredom. Prije dva mjeseca preminuo je otac koji je na sve načine pokušavao svojoj djeci da obezbjedi normalne uslove života. I to nije bio jedini udarac za ovu porodicu, nedavno je djevojčicu Selmu učenicu devetog razreda na pješačkom prijelazu udario automobil. Od posljedica nesreće Selma je vezana za krevet. Mještani kažu da je ovo porodica za primjer, skromni, pošteni. Kako bi ovoj porodici pomogli u njihovoj borbi za preživljavanje uključio se savjet MZ Đurđevik. Svi oni koji žele da pomognu porodici Ramić mogu se javiti predsjedniku MZ na broj telefona 061/ 501 440, a volonteri su određeni od strane Savjeta MZ da obilaze područje Đurđevika i prikupljaju novac. Ovakve vrste pomoći ne riješavaju trajno problem porodica koje su u stanju potrebe, zato je važno da se razmišlja o tome kako im pomoći na duže staze. Zaposlenje sina Samira koji ima 21.godinu bilo bi jedno od riješenja koje bi itekako olakšalo život porodici koja nema nikava primanja. Merisa Mujčinović Husić RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
2 Komentara
 1. Amela piše

  Selam svima.

  Ja sam Amela Ramic ,majka Selme Ramic djevojcice nastaradale u prometnoj nesreci ispred Osnovne skole ,,Đurđevik,,

  Zamolit cu javnost,odnosno sve vas dobri ljudi da ne ragujete,ne dijelite apel za pomoc koji je pokrenut za moju porodice od strane predjsjednika i MZ Đurđevik.

  Ja nisam bila saglasna za ovo sto su priredili mojoj porodici.DEMANTUJEM apel za pomoc u kojem ima neistine ,koji je objavljen na portalu ,,Zivinicka carsija,, i ostale portale koje prenose isti.Ukljucujuci i TV Živinice.

  Ponovit cu da nisam saglasna bila sa snimanjem,niti pokretanjem ikakve akcije,niti sam bila u kuci jutros kad su dosli i snimali.
  S postovanjem.

 2. Enisa Suljic piše

  Sramota!Predsednik MZ nek podigne dupe i zaradi sebi novac poštenim radom a ne preko tudje muke

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više