Asim Selimović iz Živinica sa “dušom” otpjevao Šabanovu pjesmu

Asim Selimović ima 31 godinu i dolazi iz Živinica. Kad god ima vremena ide u teretanu i vozi bicikl. Za sebe kaže da je pravedan, komunikativan i emotivan. Mana mu je brzopletost. Muzički uzori su mu Šaban Šaulić, Šerif Konjević i Sinan Sakić.

Asim je za prvu pjesmu odabrao “Tebe da zaboravim” za koju je dobio četiri “da” i dva “ne”. Druga pjesma “Jednoj ženi za sećanje dugo” premjenilo je mišljenje mnogih i za ovu pjesmu dobio je pet”da” i jedno “ne”.

“Kupio si me izborom pjesama, ali moram priznati da im nisi dorastao, ali imaš štofa”, prokomentarisao je Pera Zdravković, Šaban se u potpunosti složio sa njim: “Nije bilo dobro, bilo je solidno, prvu pjesmu pjevam ja, a drugu sam ja napisao, dao sam ti “da” jer vidim da znaš da pjevaš”.

 

“Ja sam ti dala jer pjevaš rasno, ali mnogo gutaš slova”, bilo je mišljenje Marija Šerifović.”Bilo je baš tanko”, rekao je Bosanac. Karleuša je rekla da joj se nije dopalo jer nije bilo emocije, ali da može da promjeni mišljenje ukoliko joj otpjeva nešto sa “dušom”, koju pjesmu je odabrao Asim I kako je promjenio njeno mišljenje, pogledajte u videu.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više