AutoCorp d.o.o: Novi specijalizirani Rent a Car u Živinicama

AutoCorp d.o.o., sa sjedištem u Živinicama, je firma koja je osnovana s vizijom da postane vodeći pružatelj usluga iznajmljivanja i prodaje vozila u regiji. Izgrađena na principima pouzdanosti, integriteta i predanosti kvaliteti, naša firma se zalaže za pružanje iznimnih usluga koje zadovoljavaju i nadmašuju očekivanja naših klijenata.

Naša flota automobila omogućuje nam da pružimo široku paletu opcija za iznajmljivanje koje zadovoljavaju različite potrebe naših klijenata. Kroz našu mrežu pouzdanih partnera, uvijek možemo ponuditi odgovarajuću opciju za vaše potrebe, bilo da se radi o poslovnom putovanju, obiteljskom odmoru ili svakodnevnoj vožnji.

Pored usluga iznajmljivanja, AutoCorp d.o.o. se bavi i prodajom vozila. Naš odjel prodaje vozila nudi širok spektar kvalitetnih automobila, a također se bavimo i uvozom automobila, te smo u mogućnosti da pronađemo i nabavimo specifične modele na zahtjev naših klijenata.

AutoCorp dooNaša misija je pružanje vrhunskih usluga uz održavanje visokih standarda profesionalnosti i transparentnosti. Vodimo se principom da je zadovoljstvo klijenata naša glavna pokretačka snaga, a naše stručno i ljubazno osoblje uvijek je spremno pružiti pomoć i podršku našim klijentima.

Pozivamo vas da se pridružite našoj rastućoj zajednici zadovoljnih klijenata i iskusite prednosti koje pruža AutoCorp d.o.o.

Za više informacija o našoj novoj kompaniji, kao i za pregled naše ponude automobila, posjetite našu web stranicu www.autocorp.ba ili nas kontaktirajte na broj mobitela 062 741 007.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više