BH Engineering Weeks – Živinice: Panel diskusija i posjeta firmi Alfe Mi

Želite li da budete dijelom najveće priče o inžinjerstvu -​ ​BH Engineering Weeks​? Želite li čuti priče mladih ljudi koji svojim primjerom dokazuju da uspjeh ne zavisi od mjesta, nego samo od vlastitog rada i vjere u sebe? Upravo imate priliku – pridružite se aktivnostima koje apsolventica elektrotehničkog fakulteta, naša sugrađanka Mahmutbegović Emina  organizuje sa svojim kolegicama u Živinicama!

Izuzetnim srednjoškolcima i studentima na području grada Živinice nudimo priliku organizovane posjete jednoj od najvećih firmi za preradu metala – Alfe Mi. Moći ćete se upoznati sa najnovijim tehnologijama prerade metala i proizvodnje kontejnera, koje prodaju vodeće europske kompanije za distribuciju. Prijave možete izvršiti putem linka: kliknite ovdje

A kako se ostvariti kao uspješan preduzetnik u oblasti inženjerstva? Ne propustite jedinstvenu priliku da se pridružite panel diskusiji pod nazivom “Inženjerstvo je ključ: Put uspjeha u BiH”, 8. novembra u 18h u Plavoj sali BKC Živinice. Za Vas su pripremili čak četiri panelista koji će podijeliti uspone i padove svojih preduzetničkih akcija.

Gledaoci će se moći aktivno uključiti u raspravu i dobiti savjete o nastavku obrazovanja i karijere. Nakon diskusije će biti upriličeno druženje sa panelistima uz malu zakusku.

Panel diskusiju će otvoriti gradonačelnik Samir Kamenjaković, koji će također održati prezentaciju.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više