Bivši ministar Abdulah Zukić: Sramna djela kojima se optužuje su čista laž!

Povodom navodne afere i teksta objavljenog u “Avazu” “Bivši ministar izazvao tuču” u našu redakciju je pristiglo pismo od očevica (identitet poznat redakciji), koji odgovorno tvrdi da je gore objavljeni tekst čista laž.

Kako navodi Abdulah Zukić, bivši ministar poljoprivrede i šumarstva u Vladi Tuzlanskog kantona i član Kantonalnog odbora SDA Tuzla te predsjednik Upravnog odbora Doma zdravlja Živinice, apsolutno nema ništa sa gore navedenom aferom kojom se ruši njegov ugled, te iste navode potkrepljuje dokazom i dokumentom iz Policijske stanice Živinice, kojom se potvrđuje da taj dan uopšte nije bila prijava u kojima se spominje Zukić.

Podsjećamo, “Avaz” je prije par dana objavio tekst u kojem tvrdi da je ‘nakon cjelodnevne pijanke Zukića i njegove ekipe u Bašigovcima‘  izbila tuča na stadionu Mladosti u kojoj je jedan od aktera bio i Abdulah Zukić, a sve kako bi se domaćinu oduzeli bodovi. (Freshpress.info)

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više