BK Živinice: Održana biciklijada povodom Dana općine

Dana 13.06.2015 održana je 6. po redu biciklijada u povodu obiljezavanja Dana općine Živinice, a u organizaciji BK Živinice.

Učešće je uzelo preko 150 biciklista sa područja nase ali i susjednih općina kao i gosti iz Vlasenice.

Organizacija i sve vezano za istu je proteklo u najboljem mogućem redu bez bilo kakvog i najmanjeg incidenta.

U sklopu biciklijade po prvi puta smo organizovali slobodno možemo reći “mini eliminator” gdje je učešće uzelo 12 učesnika koji su se borili za nagradu kaciga PROWELL donirana od strane prijatelja kluba Capriolo Sport Centra. Pobjednik u ovoj “trci” je Eldar Zahirović.

50 robnih nagrada i glavna nagrada bicikl Capriolo COBRA je dodijeljeno na gradskom bulevaru gdje se odrzala i cjelokupna danasnja manifestacija.

Bicikl je dobio Samir Osmanović iz Tojšića.

biciklo1_n

Da bi Samir, a i ostali učesnici uopšte mogli dobiti svoje nagrade zahvalnost dugujemo prije svih Općini Živinice, a zatim: Bingo d.o.o. Tuzla, Nipex d.o.o. Tuzla, Capriolo Sport Centar Živinice, TR “Podrinje” Živinice. Medijski partner naseg kluba je i Televizija Zivinice kojima se također zahvaljujemo na nesebičnoj podrsci koju nam pružaju u našem radu.ističu iz kluba.

O “zdravstvenoj” bezbjednosti učesnika kao i uvijek dosad pobrinuo se Tim mladih CK Živinice.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima biciklijade kao i našim gostima iz Banovica, Kladnja, Tuzle, Tojšića, Kalesije, Lukavca, Vlasenice i naravno Živinica.

Svakako se zahvaljujemo svim volonterima koji su pomogli da se biciklijada odrzi i protekne u najboljem mogucem redu.

Do nekog novog druzenja i vozanja ostajte nam zdravi, sretni i veseli.BK Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više