Brza pošta Živinice sve uspješnija kompanija

Od svog osnivanja u augustu protekle godine kompanija Živinice brza pošta je stekla povjerenje sada već velikog broja klijenata. S

a preko 3 000 isporučenih pošiljki u cijeloj Bosni i Hercegovini, Živinice brza pošta polako preuzima vodeće mjesto na području naše općine kada je u pitanju logistički servis. Iz kompanije javljaju da je 2018 godina rezervisana za proširenje svojih kapacitetata te teritorije rada, ali i uvođenjem noviteta za lakše slanje i praćenje pošiljki.

„Drago nam je što smo za jedan vrlo kratak vremensi period pokupili simpatije naših sugrađana te postali njihova svakodnevnica kada je u pitanju slanje pošiljki“: rekao je Salko Jagodić, vlasnik brze pošte.

„Ono što je jako interesantno jeste da je veliki broj domaćih firmi, pored fizičkih lica, počeo koristiti naše usluge. Ova godina će donijeti mnoge pozitivne promjene u našem radu. Također, cilj će nam biti kreiranje što prihvatljivijih cijena našim sugrađanima kao i bržai kvalitetnija isporuka njihovih pošiljki“, naglasio je Jagodić.

Ovim putem tim Živinice brze pošte čestita svim građanima općine Živinice Novu godinu uz želju da je provedu u zdravlju sreći i veselju sa svojim najmilijima.

Sve dodatne informacije o radu brze pošte možete dobiti na broj 060/326-0659 ili u sjedištu firme ZPC Čardaklija iza zgrade općine.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više