Centralno grijanje Tuzla: Od sutra kontinuirana isporuka toplotne energije

Centralno grijanje d.d. Tuzla obavijestilo je građane da će se od dana 12.10.2021. godine, u cilju pravovremenog djelovanja i pružanja kvalitetne usluge, a budući da su se stekli uslovi  iz člana 24. stav 2 Opštih uslova za priključenje na sistem daljinskog grijanja i isporuku toplinske energije Grada Tuzla, preći iz režima tehnološke probe u režim kontinuirane isporuke toplotne energije sa noćnim režimom od maksimalno 8 sati.

Podsjećamo korisnike Centralno grijanje d.d. Tuzla da je, prema Zakonu o korištenju, upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrada Tuzlanskog kantona, obaveza Upravitelja zgrada održavanje i upravljanje zajedničkim dijelova i uređajima zgrade, te da se u slučaju potrebe za hitnom intervencijom trebate obratiti nadležnom Upravitelju.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefonske brojeve službi koji su navedeni na računima „Centralno grijanje“ d.d. Tuzla – Sektor za odnose sa potrošačima, Dispečerski centar ili putem naše web stranice, navode iz Centralnog grijanja Tuzla.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više