Danas održan Kolegij Gradskog vijeća Živinice

Danas je održana sjednica Kolegija Gradskog vijeća Živinice.

Sjednica je sazvana kako bi se utvrdio termin i sadržaj Godišnje sjednice Gradskog vijeća Živinice koja, po Programu rada ovog predstavničkog tijela, slijedi u ovom mjesecu.

Sjednica Kolegija Gradskog vijeća trajala je veoma kratko, članovi su bili espeditivni i jednoglasni po pitanju termina i sadržaja Godišnje sjednice Gradskog vijeća Živinice.

Ista će se održati 30.12.2021. godine u 9 sati u Velikoj sali Bosanskog kulturnog centra Živinice.

Na dnevnom redu će se naći Prijedlog Odluke o Budžetu grada Živinice za 2022. godinu kao i Prijedlog Odluke o izvršenju Budžeta za 2022. godinu.

Osim toga, bit će razmatrani i Program rada Gradskog vijeća Živinice za 2022. godinu te Program rada Gradonačelnika Živinica za 2022. godinu.

Po svim pokazateljima, grad Živinice, gotovo je sigurno, dobit će svoj Bužet za narednu godinu na samom kraju ove godine, te će se time relaksirano ući u ispunjavanje programskih cijleva Gradske uprave i Gradskog vijeća Živinice, a zajednički cilj je sveukupni boljitak naše lokalne zajednice.

Jasminko Razić


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više