Doktor Šekib Umihanić podržao Gradonačelnika Kamenjakovića

“Pravi lideri ti ne naređuju šta da radiš, oni ti svojim primjerom pokažu kako se to radi”.

“Doktora Samira Kamenjakovića poznajem od malih nogu. Zajedno smo prošli kroz dosta toga. Poznavajući ga jako dobro, mogu posvjedočiti da ga navedena izreka u potpnosti opisuje. On je lider u svakom kontekstu te riječi. Svojim očima vidimo da se naš grad preporodio njegovim vodstvom. Otvaranje stotina novih radnih mjesta, inovativne ideje, rad sa mladima, širenje turističke ponude, podrška kulturnim događajima, planiranje naučno-tehnološkog razvoja na čemu nam moze pozavidjeti cijeli kanton, ali i šire… Sve su ovo stvari o kojima svakodnevno čujemo, a koje su proizvod predanog rada doktora Samira Kamenjakovića i njegovog tima iz Gradskog vijeća.

Sa ovim u vezi, pozivam vas sve da nastavimo ovaj nezapamćen rast i razvoj našega grada i da 15. novembra izađemo na izbore i podrzimo Samira Kamenjakovića za gradonačelnika, te cijelu listu SDA za Gradsko vijeće. Do konačne pobjede, sve vas srdačno selamim i pozdravljam. – Vaš doktor Šekib Umihanić”

Izjavio je doktor Šekib Umihanić na svom Facebook profilu.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više