Otvorena nova DOMOD poslovnica u Živinicama

U prisustvu poslovnih partnera, kupaca, ljubitelja tehnike i brojnih posjetilaca u srijedu, 15. februara u Živinicama je upriličeno svečano otvorenje DOMOD poslovnice na novoj lokaciji. Poslovnica se nalazi na adresi Prva ulica 78, u sklopu Tržnog centra Aden.

Uvažavajući potražnju u cijeloj BiH za širokom ponudom kvalitetnih proizvoda po jedinstvenim cijenama, DOMOD kao najveći lanac salona tehnike u BiH, učinio je potrebe kupaca svojim strateškim prioritetom i osigurao najbolji izbor akcijskih artikala iz asortimana međunarodnih brendova televizora, mobilne telefonije, IT opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i posuđa, potrebnih za svakodnevni život u modernom domu.

Ukoliko se želite uvjeriti zašto DOMOD uživa titulu omiljenog mjesta za kupovinu tehnike, posjetite novootvorenu poslovnicu u Živinicama u sklopu tržnog centra Aden, iskoristite mnoštvo pogodnosti i posebna sniženja svjetski poznatih brendova koja će trajati od 15.02. do 21.02.2023.

Radno vrijeme DOMOD poslovnice je od ponedjeljka do subote od 08:00h do 20:00h i nedjeljom od 10:00h do 18:00h.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više