Doniraj vrijednost jednog pića i pomozi drugima

Općinski načelnik Samir Kamenjaković uz koordinaciju Crvenog križa Živinice organizuje humanitarnu akciju kako bi pomogli da svi građani u Općini Živinice imaju večeru za novogodišnju noć.

Pozivamo sve građane Općine Živinice da budu humani i da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za one kojima je pomoć neophodna. Svako od nas se može odreći jednog pića u toku novogodišnje noći i tu vrijednost donirati ljudima koji nisu u mogućnosti da sebi priušte obrok.

Vrijednost pića ne mora biti velika ali će biti jako značajna za one kojima je pomoć potrebna.

Članovi Crvenog križa će biti na ulicama Živinica kako bi prikupili vaše donacije za pomoć te osigurali dostavljanje istih onima kojima je potrebna.

Vaše malo nekome znači mnogo.

“Zadovoljstvo mi je da smo uspjeli obezbjediti 90 paketa za naše građane koji nemaju osnovne životne namirnice. Radi se o građanima koji su bili u direktnom kontaktu sa mnom u razgovoru u jutarnjim satima i prilikom obilaska Mjesnih zajednica. Žao mi je što nismo u mogućnosti obezbijediti svim našim građanima dovoljno životnih namirnica, te ovom prilikom pozivam sve građane Općine Živinice da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za naše građane.” rekao je načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više