Građani se žale na ulicu Oslobođenja-A, sramota u samom centru Živinica

Jedna od najstarijih ulica u Živinicama, ulica oslobođenja-A u samom centru grada je zapostavljena od strane nadležnih organa. Zar može postojati ovakva ulica u centru grada? Očigledno da u Živinicama sve može.

Stanari ulice koji su za naš portal poslali pismenu molbu da objavimo slike te iste ulice, tvrde da su razgovarali sa nadležnim osobama nekoliko puta, ali ništa se nije uradilo.

“Sramota je da jedna ulica u centru grada izgleda ovako, dok su najudaljenija sela asfaltirana. Udaljeni smo samo 50m od Doma Zdravlja, Pošte, Islamskog Centra i zgrade Opštine Živinice. Ljeti ne možemo živjeti od prašine, kiša kad padne ne može se proći ulicom, a zimi ni auta ne mogu prolaziti. Nadam se da će se objavom ovih slika nešto poduzeti u što skorije vrijeme, jer nam je dosta praznih obećanja. Hvala unaprijed od stanara ulice oslobođenja-A”.

 

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više