Grejna sezona u Živinicama počinje 15. oktobra 2021. godine

Javno preduzeće Horizontala Živinice uspješno je završilo ovogodišnji remont postrojenja i instalacija za grijanje i spremno dočekuju novu grejnu sezonu koja zvanično počinje 15 oktobra 2021 godine.

Služba za centralno grijanje i pogrebnu djelatnost JP  Horizontala Živinice toplotnom energijom snabdijeva 1787 m2  poslovnog prostora te 5059 m2  stambenog. Iz ovog preduzeća ističu da je sve spremno za novu grejnu sezonu u gradu Živinice.Pripemne radnje odnosno ljetni remont postrojenja i instalacija je završen ,i spremno dočekuju novu grejnu sezonu koja zvanično počinje 15 oktobtra 2021 godine.

Pored problema sa korisnicima, koji kako ističu, svoje obaveze ne izmiruju na vrijeme tj korisnicima koji ne plaćaju redovno usluge grijanja ove godine naišli su i na još neke poteškoće.

Uprkos problemima sa kojima se susreću kažu da to neće uticati na isporuku njihovih usluga građanima koji iste koriste.Naime, blagovremenim  izvršenjem svih pripremnih radnji obezbijeđe je nesmetan početak grejne sezone  koja kako smo već kazali počinje 15.oktobra 2021 godine.

Sabina Kavgić

RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više