Hajmo basketa 2016!

Neformalna grupa građana pod nazivom Spartans Sport Vam predstavlja veliki turnir STREETBALL CHALENGE 3×3 ŽIVINICE, koji će biti održan 16. i 17. jula u Živinicama na poligonu Mješovite Srednje Škole.

Trajanje turnira je planirano za dva dana uz noćni basket i noćno kupanje na bazenima “Orlando”. Osiguran je vrijedan fond nagrada, kao i odlične nagrade za revijalni dio takmičenja u šutiranju trica, slobodnih bacanja, kao i atraktivnog zakucavanja.

Pored takmičarskog dijela, pripremljen je i revijalno zabavni program uz hladno piće i vrući roštilj. Svi zainteresovani se još uvijek mogu prijaviti na broj telefona 061/648-457, do sada je prijavljeno preko 30 ekipa. Zvanični voditelj turnira biti će naš sugrađanin, popularni glumac, stand up komičar i radio voditelj Hazim Mujčinović, koji će na ovom događaju biti i DJ. Za sve košarkaške sladokusce događaj će biti propraćen i na LiveStream – u Sport1.ba, kao i preko 20 ostalih TV, radio i printanih medija.

Facebook Event
Pročitajte više

Komentari isključeni.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više