Hajmo basketa 2016!

Neformalna grupa građana pod nazivom Spartans Sport Vam predstavlja veliki turnir STREETBALL CHALENGE 3×3 ŽIVINICE, koji će biti održan 16. i 17. jula u Živinicama na poligonu Mješovite Srednje Škole.

Trajanje turnira je planirano za dva dana uz noćni basket i noćno kupanje na bazenima “Orlando”. Osiguran je vrijedan fond nagrada, kao i odlične nagrade za revijalni dio takmičenja u šutiranju trica, slobodnih bacanja, kao i atraktivnog zakucavanja.

Pored takmičarskog dijela, pripremljen je i revijalno zabavni program uz hladno piće i vrući roštilj. Svi zainteresovani se još uvijek mogu prijaviti na broj telefona 061/648-457, do sada je prijavljeno preko 30 ekipa. Zvanični voditelj turnira biti će naš sugrađanin, popularni glumac, stand up komičar i radio voditelj Hazim Mujčinović, koji će na ovom događaju biti i DJ. Za sve košarkaške sladokusce događaj će biti propraćen i na LiveStream – u Sport1.ba, kao i preko 20 ostalih TV, radio i printanih medija.

Facebook Event

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više

Komentari isključeni.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više