Halida Krajšnik iz Živinica u superfinalu izbora MISS BiH 2016

Među 20 finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016 je i Halida Krajšnik iz Živinica. 21-vi državni izbor Miss BiH će se održati 09.10.2016 uz direktan tv prenos na FTV I RTRS iz Sarajeva.

Tom prilikom ćemo saznati koja djevojka će osvojiti titulu Miss BiH kao I titulu Miss televoting BiH 2016 i time se plasirati u superfinale 12 najljepših djevojaka BiH. Kako bi sve djevojke imale fantastične frizure, pobrinuli su se Babyliss I Tehno-Mag koji su ponosni sponzori 21-og izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016 te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka. Babyliss je europski lider visoke kvalite I inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss BiH, a kako bi bile spremne za razna video I photo snimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode.

Kako je u toku nagradna igra, ovoga puta, najljepše djevojke naše zemlje, poziraju u kolekciji Deichmann koji je ponudio veliki asortiman obuće i različitog jesenskog accessoriesa za sezonu jesen/zima 2016. Kao prava ovisnica o kvalitetnim cipelama, Halida Krajšnik iz Živinica, finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016. godine izjavila je: „Zaista sam veliki zaljubljenik u dobru obuću I drago mi je da sam uz svoj styling odabrala obuću I torbu baš po mom ukusu”. Halida Krajšnik, ovim putem, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku, tako što će lajkati Facebook stranicu Modna agencija Abc Models i FB stranica Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njenu fotografiju.

Živinice Čaršija

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više