Halida Krajšnik, Miss BiH, u posjeti načelniku Općine Živinice

Općinski načelnik Samir Kamenjaković upriličio je prijem za Halidu Krajišnik, Miss Bosne i Hercegovine i predstavnike Direkcije Miss BIH.Tema razgovora odnosila se na planove kao i na moralnu i materijalnu podršku Halidi na njenom učešću za izbor Miss svijeta 2016 koji će se održati sljedećeg mjeseca u SAD-u.
Halida ističe kako je rano govoriti o očekivanjima na izboru za Miss svijeta.
”Osjećaj je nevjerovatan. To morate da doživite da bi opisali taj osjećaj. Ja ne mogu da ga opišem jer baš je nevjerovatno. Što se tiče mojih očekivanja, još je rano da govorim o tome, ja ću dati sve od sebe da predstavim svoju zemlju i svoj grad u najboljem svjetlu pa ćemo vidjeti rezultate.” dodaje Krajišnik.
“Moram biti iskrena, jako sam zadovoljna i sretna što smo nakon dvadeset godina dobili pobjednicu Halidu Krajišnik koja je iz Živinica. Iz direkcije miss BiH mi smo prije 7-8 godina zadnji put ovdje radili Općinski izbor Miss Živinica. Jako sam sretna, bila je jako velika konkurencija, dobre i lijepe djevojake su se takmičile ali Halida je imala sve veće kvalitete koji su u njenu korist ubijedili žiri da je to prava odluka.
Ja se zahvaljujem načelniku Općine Živinice na današnjem gostoprimstvu, ostalo je samo još dva dana do polaska naše misice na svjetski izbor, gdje će se boriti za titulu Miss svijeta 2016 i iskreno se nadamo da će donijeti titulu Bosni i Hercegovini.” rekla je Zubak.
Halida Krajšnik putuje 25. novembra u Vašington, u Ameriku, na izbor za Miss svijeta gdje će ostati mjesec dana zajedno u konukrenciji sa 130 djevojaka iz cijelog svijeta.
Načelnik je na ovom prijemu istakao kako svaka pobjeda čovjeka, naročito mladih ljudi iz Općine Živinice predstavlja uspjeh za cijelu Općinu, te poželio Halidi puno sreće i uspjeha na izboru za Miss svijeta, te da bude dobar ambasador države BiH i Općine Živinice.

img_5804

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više