Hasanu Mujakiću potrebna naša pomoć

Sa zahtjevom za pomoć, našoj redakciji obratio se Hasan Mujakić iz Velike Kladuše.

Njegovo pismo prenosimo u cjelosti.

Hasan Mujakić već duži period bori se sa zdravstvenim stanjem. Kao podstanar plaća kiriju, a živi sa bolesnom suprugom koja je dva puta imala operacuju tumora na glavi te je zbog teške bolesti ostala slijepa.
Hasan je zbog teških bolova kičme i desne noge nakon svih pretraga potražio pomoć liječenja u Hrvaskoj Zagrebu u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina koji su nakon pretraga intrvenisali da bi se spasio desni bubreg i noga.
3 x Laserski radio FSDT injekciju kičme da bi otrovno tkivo otklonili od bubrega za što je  svaki laserski zahvat plaćen 2800.HRK +dodatni troškovi pregleda i snimaka.
Nakon toga dana 28.10.2021.urađena je operacija kralježnice kičme koja je plaćena 30.000 HRK.
Hasan je hronicni bolesnik zbog otežanog disanja i bez dodatnih terapija ne moze nastavit oporavljat se.
Hasan se nalazi trenutno na kućnom liječenju, a od operacije mora mirovat na postelji do oporavka do kontrole 6.12.2021 da bi vidjeli daljne upute.
Potrebna rehabitacija nakon operacije i terapije fizikalne kao i terapije za liječenje nastavak snimaka MGT I CT snimaka za koje bi sve skupa bilo potrebno 13.000 HRK da bi se oporavio tako da operacija ne bi uzalad bila odrađena.

Ovom prilikom molim sve humane ljude da pomognu da nastavim dalje liječenje, a sve informacije možete dobiti na adresi navedenoj kao i medicinsku dokumentaciju, navodi Hasan u svom pismu

=======
Hasan Mujakic
Ul.ibrahima Mrzljaka br.40
Velika Kladusa
Tel.00387 62 623 392
=========
Raiffesen banka
Hasan Mujakic
Za ljecenje Hasana
Br::1613000071768512
===========
uplata iz inostranstva
Raiffesen banka
Za ljecenje Hasana
SWIFT CODE::RZBABA2S
IBAN CODE::
BA391613000071768512
==========
Bosna i Hercegovina

RTV SLON

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više