Hifa d.o.o Tešanj – jedan od najznačajnijih distributera naftnih derivata u Bosni i Hercegovini

Otvarenjam prve benziske pumpe Hifa d.o.o. Tešanj je zbilježila pravno registrovan početak poslovanja. Ideja poslovanja nije zamišljena i realizovana u lokalnim okvirima, nego na području cijele države.

Tako od 1995. godine do danas HIFA d.o.o Tešanj bilježi kontinuiran rast i razvoj čemu  između ostalog svjedoči respektabilna mreža od preko 56 benziskih pumpi u sklopu grupacije HIFA u gradovima cijele Bosne i Hercegovine. Cilj je prepoznati i ispoštovati stvarne zahtjeve kupaca i drugih saradnika, omogućiti im da ostvare svoja očekivanja u našim maloprodajnim objektima.

Nastoje pružiti usluge i proizvode koji ispunjavaju visoke standarde kvaliteta kako bi što bolje zadovoljili potrebe kupaca, dobavljača i zaposlenih, s posebnim osvrtom na zaštitu okoliša.

Zbog toga neprekidno HIFA d.o.o Tešanj unapređuje poslovne procese i usluge, pospješuje i proširuje saradnju sa svim subjektima. U sklopu organizacione strukture u maloprodaji HIFA posjeduje veliki broj samouslužnih autopraonica, vulkanizerskih radnji, organizovanu prodaju LPG-a za putnička voziva i prodaju pratećeg asortimana roba.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više