Humanitarni Koncert: Brojni pjevači pjevat će za pomoć Hakiji Osmanoviću

Veliki humanitarni koncert je organizovan u BKC Živinice kako bi pomogli teško povrijeđenom Hakiji Osmanoviću iz Živinica koji je teško povrijeđen prošle godine.

Nastoji se prikupiti novac za liječenje u inozemstvu tačnije u Švicarskoj za koje je potrebno 150.000KM, a njegova porodica to ne može priuštiti. Za njega će pjevati mnogobrojni pjevači iz cijele Bosne i Hercegovine, večeras u BKC Živinice sa početkom u 21h. Cijena ulaznice je 5KM i sav prikupljeni novac ide za liječenje našeg sugrađanina i prije svega velikog prijatelja Hakije Osmanovića.

Ovime nastojimo pomoći Hakji i njegovoj porodici jer ne mogu priuštiti skupo liječenje, a nakon koncerta s daljnjim aktivnostima nastavit će se prikupljanje novca.

Podsjetimo,

Hakija (Hako) Osmanović ima 32 godine, iz Srebrenice i živi u Živinicama, Bosna i Hercegovina i treba pod hitno liječenje u inostranstvu, tačnije u Švicarskoj ali za to liječenje je potrebno 100.000 Švicarskih Franaka. Hako živi sa materom, a otac mu je nestao padom Srebrenice, Hakina porodica nije u mogućnosti da plati sumu novca koja je potrebna za liječenje.

Prije 8 mjeseci Hako je bio izboden nožem u stomak dok je se vraćao kući sa posla. Tim slučajem je zadobio teške ozljede i proveo je 6 mjeseci u bolnici, bio je podvrgnut operacijama koje mu nažalost nisu pomogle. Zadobio je veliko ostećenje na crijevima i treba mu inostrano liječenje za koje je potrebna velika suma novca. U ime svih molimo ljude dobre volje ko želi pomoći da donira koliko može.

UPLATE IZ INOSTRANSTVA

Bank: Raiffeisen Bank DD Bosnia
Swift/BIC: RZBABA2S
Adress: Zmaja od Bosne bb Sarajevo BiH
Beneficiary Name: Selmir Osmanović
Ben. Adress: Partizanska 71, Živinice, 75270
IBAN: BA39-161-3000-082-923-512

UPLATE IZ BIH

Banka: Raiffeisen Bank
Ime i prezime: Selmir Osmanović
TR. RAČUN: 161-3000-082-923-512

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više