Izvještaj dežurnih službi grada Živinice za 09.12.2021. godine

Službenici Policijske uprave Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada evidentirali su narušavanje javnog reda i mira drskim ponašanjem jednog lica u ulici Alije Izetbegovića.

Evidentirano je i jedno krivično djelo, teška krađa, provala u porodičnu kuću u naselju Višća Donja.

Zabilježeno je i 12 prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružilo je 88 zdravstvenih usluga građanima te su imali jedan terenski izlazak.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je pet dječaka i četiri djevojčice. U privatnim porodilištima na području Tuzle rođen je jedan dječak i tri djevojčice.

Vodosnabdijevanje na području grada, prigradskih naselja i Dubrava u proteklom danu i noći bilo je uredno informacija je koju smo dobili iz javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice.

Iz Bihamka obavještavaju vozače da se u većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća po mokrom i klizavom kolovozu. Skreću pažnju na učestale odrone kamenja i zemlje na kolovoz. Apeluju na vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno, da vožnju prilagode trenutnim uslovima na putu i da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog izvođenja sanacionih radova na putnom prvacu Kladanj – Olovo u mjestu Olovske luke moguće je sporija saobraćanje.


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više