Izvještaj Živiničke trke 2017: Prvi do cilja stigao Osman Junuzović (FOTO)

KBV „Flek Tom Cat“ je krenuo u organizaciju ovog događaja i uspjeli su! I ove godine veliki broj učesnika koji su se zaputili u Živnice iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine. Najbolji su pobjedili i osvojili nagrade!

Ekipa kluba “Flek Tom Cat” bila je na usluzi svim učesnicima i obezbjedila je sve potrebno kako bi se svi osjećali zadovoljno!

“Zahvalio bih se našim sponzorima Zada Pharmaceuticals, Dino KAFA, AS Jelah Group,  Aden Živinice, Kalelektrik, Truma Company, ministru u Vladi TK gosp. Abdulahu Zukiću te naravno sponzor bez kojeg bi sve bilo puno teže, a to je Općina Živinice na čelu sa Načelnikom Općine Živinice gospodinom Samirom Kamenjakovićem koji nam je bio na raspolaganju u svakom trenutku ove priče. Hvala mu na tome u ime KBV Flek Tom Cat”.

“Sam događaj Živinička TRKA je osmišljen kao događaj u sklopu praznika nase Općine , Dana Oslobođenja, i svi naši trkači trče simbolično za pravdu, za sve šehide i za dan pobjede naše Općine. Drago mi je da sam se dao sa svojim momcima u organizaciju jednog ovakvog događaja i da smo sve ovo iznijeli na visokom nivou, istakao je Vejzović.”

Pobjednici ovogodišnje Živinicke TRKE 2017 u muškoj konkurenciji su:

  1. Junuzović Osman
  2. Delić Aleksandar
  3. Vladimir Pejicic

Pobjednice u ženskoj konkurenciji Živinicka TRKA 2017 su:

  1. Mubina Hasanbasić
  2. Monika Tončević
  3. Melisa Hasanbašić

“Iskrene čestitke svim pobjednicima i svim učesnicima, iako nas vrijeme nije baš najbolje poslužilo, ali sve u svemu bilo je dobro i ako Bog da vidimo se sljedeće godine na jos boljoj organizaciji! Potrudit ćemo se da ovo podignemo na jedan veći nivo da u samu organizaciju krenemo mnogo ranije, ali iskustvo se godinama sakuplja! Posebno bih se zahvalio na učešću našim prijateljima iz ARK Rekreativac i  Biciklističkom Klubu Živinice. Također veliko hvala našem voditelju programa Elmiru Krivaliću! Vidimo se ako Bog da sljedeće godine!”

Za naš portal izjavio je Mirnes Vejzović predsjednik KBV „Flek Tom Cat“ Živinice, jedan o glavnih „krivaca“ za jedan ovakav događaj u našem gradu!

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više