Javna rasprava o Nacrtu urbanističkog projekta „Konjuh“ Živinice

Pozivaju se sva pravna i fizička lica, građani Grada Živinice, da uzmu učešće u provođenju javne rasprave o Nacrtu urbanističkog projekta „Konjuh“ Živinice.

Javni uvid trajat će od 14.10.2021. do 28.10.2021. godine, svaki radni dan od 8.00 do 15.00 sati u prostorijama Odsjeka za urbanističko planiranje i komunalne poslove i na linkovima ispod.

Javno izlaganje održat će se 28.10.2021. godine u prostorijama velike sale Gradske uprave Živinice, sa početkom u 15 sati.

Mišljenje, prijedlozi i primjedbe na Nacrt plana mogu se dati u Zapisnik postavljanjem na javnom izlaganju, upisati u Knjigu primjedbi koja će biti izložena uz Nacrt plana, podnijeti putem e-mail: [email protected], do 02.11.2021. godine.

Prijedlozi i primjedbe moraju biti dostavljeni u roku i čitko napisani, te moraju sadržavati ime, prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi Izvještaja o javnoj raspravi.

Javni poziv

Plan parcelacije – NACRT

UP Konjuh – NACRT


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više