Javni oglas o pokretanju postupka usklađivanja općinskih redova vožnje

Općinski načelnik putem Službe za prostorno planiranje i komunalne poslove objavljuje Javni oglas o pokretanju postupka prikupljanja zahtjeva, sa propisanom dokumentacijom, za usklađivanja općinskih redova vožnje za registracioni period 2016/2019. godina.

Pozivaju se svi zainteresovani prijevoznici koji imaju registrovane općinske redove vožnje i žele ih održavati u narednom registracionom periodu, kao i prijevoznike koji žele predložiti novi red ili redove vožnje za postupak usklađivanja općinskih redova vožnje, da podnesu zahtjev za usklađivanje redova vožnje i dostave propisanu dokumentaciju za postupak usklađivnja u skladu sa Pravilnikom o kriterijima, postupku i načinu usklađivanja, registracije i ovjere redova vožnje te sadržaju i načinu vođenja registra.

Javni oglas u cjelosti možete pogledati na oglasnoj ploči Općine Živinice, u Službenom glasniku Općine Živinice broj: 8/16 od 11.04.2016. godine i na sljedećem linku:
http://www.opcinazivinice.org/novi/images/JAVNI_OGLAS_-_uskladivanje_redova_voznje_OPCINA_ZIVINICE.pdf

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više