JAVNI OGLAS ZA PRIJEM SPASIOCA U SLUŽBU ZAŠTITE I SPAŠAVANJA GRADA ŽIVINICE, ISS ŽIVINICE

Interventna služba spašavanja je vertikalno ustrojeno, stručno, nestranačka služba koja je dio sistema Civilne Zaštite Grada Živinice te je proglašena Službom zaštite i spašavanja Grada Živinice.

Shodno planu i programu rada za 2021/2021. godinu Interventna služba spašavanja Živinice raspisuje javni oglas za prijem 30 spasioca. Pored opštih i posebnih uslova selekcije i izbora kandidata koje se realizira kroz tri faze testiranja: Testa općeg znanja, Testa fizičke spremnosti i Interviju. Od kandidata koji apliciraju očekuje se da nakon prijema polože sve kurseve koje finansira Interventna služba spašavanja, obavezni dolasci na obuke i aktivnosti koje Služba sprovodi.

Ukoliko želite aplicirati na javni konkurs prijavni obrazac možete preuzet na službenoj web stranici www.isszivinice.ba/index.php/konkurs te poslati na službeni e-mail [email protected] . Naknadno ćete biti blagovremeno obavješteni o realizaciji i selekciji testiranja.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više