Javni poziv za dodjelu subvencije za ugradnju liftova na području Grada Živinice

Obavještavamo sve zainteresirane građane da je Služba za urbanističko planiranje, komunalne, geodetske i imovinsko-pravne poslove Grada Živinice objavila Javni poziv za dostavu prijava za dodjelu subvencije za ugradnju liftova na području Grada Živinice.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava za subvenciranje troškova ugradnje liftova u više etažnim stambenim i stambeno-poslovnim objektima na području Grada Živinice.

Pravo na prijavljivanje imaju fizička lica vlasnici/suvlasnici ili predstavnici suvlasnika stambenih zgrada ili ulaza na području Grada Živinice, uz pripremljeno odobrenje za građenje (građevinsku dozvolu) za radove ugradnje/dogradnje lifta.

Iznos subvencije za ugradnju liftova u više etažnim stambenim i stambeno-poslovnim objektima na području Grada Živinice, dodjeljuje se u iznosu do 80% predračunske vrijednosti radova i uz ispunjavanje tehničkih uvjeta.

Javni poziv ostaje otvoren 30 dana od dana objave na web stranici Grada Živinice.

Konkurs u cjelosti nalazi se na oglasnoj ploči Grada Živinice i linku ispod.

KONKURS

PRIJAVNI OBRAZAC


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više