Javni poziv za kandidovanje projekata-programa „marka na marku“ iz oblasti infrastrukture na području Grada Živinice

Obavještavamo sve zainteresovane građane da je raspisan Javni poziv za kandidovanje projekata-programa, iz oblasti infrastrukture na području Grada Živinice, po principu „marka na marku“, a u skladu sa Budžetom Grada Živinice za 2021. godinu sa pozicije „Podrška za investicione aktivnosti u MZ-a, M:M-infrastruktura“.

Pravo na sufinasiranje projekata-programa imaju sve mjesne zajednice, naseljena mjesta i grupe građana koji iskažu svoje ineterese putem interesnih zborova na području Grada Živinice, za realizaciju projekata-programa iz sledećih oblasti infrastrukture, i to:
izgradnja i rekonstrukcija vodovoda, izgradnja kanalizacione mreže, asfaltiranje puteva, i izgradnja ulične i javne rasvjete.

Prijave mjesnih zajednica ili zainteresovanih grupa građana po ovom Javnom pozivu sa potrebnom dokumentacijom se dostavljaju najkasnije do 30.08.2021. godine.
Za sve dodatne informacije u vezi Javnog poziva možete se obratiti u Službu za opću upravu i društvene djelatnosti, BIZ i raseljene osobe Grada Živinice (Odsjek za mjesnu samoupravu), kancelarija br. 70. u Gradskoj upravi Živinice ili na telefon broj: 035 743 381, kontakt osoba je Zijad Zenunović.

Javni poziv u cjelosti nalazi se na linku ispod.

JAVNI POZIV

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više