Javni poziv za podnošenje prijava za refundaciju finansijskih sredstava koja su utrošena za osnovno i srednje obrazovanje odraslih

Obavještavamo sve zainteresovane građane da je raspisan Javni poziv za za podnošenje prijava za refundaciju finansijskih sredstava koja su utrošena za osnovno i srednje obrazovanje odraslih.

S tim u vezi, pozivaju se građani sa područja Grada Živinice koji u skladu sa zakonom zbog starosne granice nisu mogli upisati redovno pohađanje nastave, odnosno koji su nakon prekida redovnog pohađanja nastave u osnovnoj ili srednjoj školi po nastavnom planu i programu za odrasle završili jedan od razreda osnovne ili srednje škole u školskoj 2020/2021. godini, da dostave svoje prijave na ovaj Javni poziv, kako bih Grad Živinice nakon provedenog postupka odabira korisnika finansijskih sredstava mogao izvršio refundaciju ili subvenciju utrošenih finansijskih sredstava.

Finansijska sredstva za osnovno i srednje obrazovanje odraslih građana sa područja Grada Živinice, planirana su u Budžetu Grada Živinice, za 2021. godinu.

Javni poziv objavljen je dana 29.10.2021. godine, a rok za dostavu prijava je 15 dana od dana objavljivanja.

Javni poziv i obrazac prijave svi zainteresirani građani mogu preuzeti u šalter sali Grada Živinice i linkovima ispod.

JAVNI POZIV

PRIJAVNI OBRAZAC  

Detaljnije informacije u vezi ovog Javnog poziva mogu se dobiti na info pultu Centra za pružanje usluga građanima (Šalter sala) Grada Živinice ili na telefon broj: 035/743-387.


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više