Kantonalni odbor SBB TK: Puna podrška Fahrudinu Radončiću

Kantonalni odbor SBB-a Tuzlanskog kantona na čelu sa Fuadom Hadžimehmedovićem, bez ikakvih kalkulacija daje punu podršku Predsjedniku Saveza za bolju budućnost, gospodinu Fahrudinu Radončiću, te osuđuje sve politički montirane poteze oligarhiije koja godinama zloupotrebljava pozicije koje im je povjerio narod, te pljačka državu i sve njene građane.

Političko hapšenje Predsjednika Saveza unijelo je veliki nemir u sve dobronamjerne i domoljubne građane Bosne i Hercegovine koje je obradovao početak reformi, čvrst stav i borba SBB-a protiv korupcije i mafije u društvu, a posebno u pravosuđu.

Svi članovi Saveza na području Tuzlanskog kantona daju punu podršku Predsjedniku i još su čvršći i odlučniji u nastojanjima da konačno pobijede kriminalne strukture koje godinama nekažnjeno pljačkaju siromašni bosanski narod.

Savez za bolju budućnost u Tuzlanskom kantonu će nastaviti aktivnosti untar struktura vlasti, čvrsto vjerujući da u strukturama pravosuđa ima dovoljno poštenih osoba koje će izvojevati pobjedu pravde./Press služba SBB TK/

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više