Kantonalno-regionalni turnir u karateu povodom dana oslobođenja općine Živinice

Danas je u prostorijama KBS „Seiken“ Živinice, upriličena press konferencija u povodu održavanja Kantonalno-regionalnog karate turnira za djecu i kadete. Nedjeljno takmičenje okupit’ će veliki broj najuspješnih karatista iz Tuzlanskog kantona i regije. Uprava kluba poziva sve ljubitelje ovog sporta, da dođu u nedjelju i podrže članove KBS „Seiken“ Živinice.

„Već duži vremenski period radimo na pripremama za organizaciju ovog takmičenja.  Uvjereni smo da će ovo biti do sada najuspješniji karate turnir  koji se održao u našem gradu. Očekujemo veliki broj takmičara iz Tuzlanskog kantona, Sarajevskog kantona, Zeničko-Dobojskog kantona i Republike Srpske. Sigurni smo da će ovo biti prava poslastica za sve ljubitelje borilačkih vještina, te ih ovom prilikom pozivam da dođu u nedjelju u što većem broju i uživaju u sportu“,  rekao nam je trener kluba Muris Šljivić.

Kantonalno-regionalni turnir u karateu povodom dana oslobođenja općine Živinice održat će se u nedjelju, 14.maja, sa početkom u 10 sati u Gradskoj dvorani Živinice.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više