Ko koga/kome gura ?!?

                                           “Politika je ku**a izvinite me što psujem”

Svake izbore postalo je tradicija da se priča o strujama unutar određenih političkih opcija.Najviše se prepiru oni koji su na granici ekstremnog siromaštva ili u najmanju ruku približno su tome,pa sve to izgleda jako zanimljivo.Ove izbore za načelnika karakterišu iste te priče po Čaršiji.

Evidentno je strujanje kod zelenih.Naime banovićki zeleni su već odavno “okrenuli ” leđa kandidatu za načelnika ispred živiničkih zelenih podržavajući nezavisnog kandidata koji je mnogima nepoznanica u ovom gradu..Snaga i jedinstvo je narušeno tako što banovićki lobi ima  podršku ljudi na terenu koji su vjerne sluge,ne osvrćući se na to da su ovo lokalni izbori i da je u pitanju izbor za našu Čaršiju a ne za Banoviće.S druge strane zeleni iz Živinica imaju podršku određenih crvenih jer su ovi izbori na tome da se bira pojedinac pa je on važniji od partije.Crveni živinički kandidat je vjeran partiji pa po tome i ne ističe se  puno.Nezavisni kandidat za načenika i bivši načelnik ne forsira velika obećanja,siguran u to da će njegov rad biti prepoznat u vrijeme kad je još vršio načelničku poziciju.Kanidat iz budućnosti oko sebe okupio veliki broj privrednika pa je poznat po tome da obećava pravdu,poštenje i rad.

Sve u svemu građani biraju,odlučuju.Ne dozvolite da neko odlučuje umjesto vas. Izađite na izbore i birajte po savjesti .Izbori se 22.februara.

 

 

autor:redakcija

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više