Komandant NATO štaba u BiH Eric Folkestad posjetio gradonačelnika Živinica Samira Kamenjakovića

Komandant NATO Štaba u Bosni i Hercegovini, brigadni general Eric Folkestad, danas je boravio u službenoj posjeti Gradu Živinice, kako bi razgovarao sa gradonačelnikom Samirom Kamenjakovićem.

Sastanku gradonačelnika Grada Živinice Samira Kamenjakovića i komandanta NATO Štaba u Bosni i Hercegovini, brigadnog generala Erica Folkestada, prisustvovala je i brigadna generalica, Pamela McGaha, koja će dužnost komadanta NATO Štaba u Bosni i Hercegovini preuzeti 7.12.2021. godine i komadant Pete pješadijske brigade Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, brigadir Emir Kliko.

Tokom ove posjete razgovarano je o dosadašnjoj i budućoj kontinuiranoj saradnji Grada Živinice sa NATO štabom u Bosni i Hercegovini i Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, te o zajedničkoj realizaciji projekata u Gradu Živinice.

Komandant NATO Štaba u Bosni i Hercegovini, brigadni general Eric Folkestad, ovom prilikom je istako da će Grad Živinice imati punu podršku NATO Štaba u Bosni i Hercegovini u realizaciji svih značajnih projekata za Grad Živinice i Bosnu i Hercegovinu.

Stručni savjetnik za odnose sa javnošću i protokol  Alma Suljkanović               


RTV Živinice

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više