Komandant NATO štaba u BiH Eric Folkestad posjetio gradonačelnika Živinica Samira Kamenjakovića

Komandant NATO Štaba u Bosni i Hercegovini, brigadni general Eric Folkestad, danas je boravio u službenoj posjeti Gradu Živinice, kako bi razgovarao sa gradonačelnikom Samirom Kamenjakovićem.

Sastanku gradonačelnika Grada Živinice Samira Kamenjakovića i komandanta NATO Štaba u Bosni i Hercegovini, brigadnog generala Erica Folkestada, prisustvovala je i brigadna generalica, Pamela McGaha, koja će dužnost komadanta NATO Štaba u Bosni i Hercegovini preuzeti 7.12.2021. godine i komadant Pete pješadijske brigade Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, brigadir Emir Kliko.

Tokom ove posjete razgovarano je o dosadašnjoj i budućoj kontinuiranoj saradnji Grada Živinice sa NATO štabom u Bosni i Hercegovini i Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, te o zajedničkoj realizaciji projekata u Gradu Živinice.

Komandant NATO Štaba u Bosni i Hercegovini, brigadni general Eric Folkestad, ovom prilikom je istako da će Grad Živinice imati punu podršku NATO Štaba u Bosni i Hercegovini u realizaciji svih značajnih projekata za Grad Živinice i Bosnu i Hercegovinu.

Stručni savjetnik za odnose sa javnošću i protokol  Alma Suljkanović               


RTV Živinice

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više