Komunalno Živinice: Od ove godine obavezno potpisivanje ugovora za odvoz šljake!

Tokom zimskih dana evidentno je da indivinualna domaćinstva počinju sa vlastitom grijnom sezonom, što znači da je u tom periodu neophodno na pravilan način odlagati otpad od grijanja tj. šljaku.

Komunalno preduzeće Živinice u toku grijne sezone obavlja taj dio posla za građane koji plaćaju obaveze prema ovoj firmi.

Međutim, pojedini nesavjesni građani ne prdržavaju se ni osnovnih pravila odlaganja otpada, usljed čega dolazi do uništavanja kontejnera po gradu, koji su prava slika društva u kojem živimo. Iako je Komunalno preduzeće obezbjedilo kontejnere za selektivno odlaganje otpada u iste pojedini građani odlažu pepeo, lug, šljaku usljed čega dolazi do uništenja kontejnera.

Javno Komunalno preduzeće Živinice vrši odvoz šljake od korisnika koji imaju individualna centralna grijanja, tu aktivnost su godinama obavljali i od korisnika koji nisu imali potpisane ugovore za ovaj vid pružanja usluge, međutim od od ove godine su izričiti da šljaku neće odvoziti od onih građana koji ne potpišu ugovor i ne izvrše dodatno plaćanje za obavljanje te usluge. (TV Živinice)

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više