Koncert za djecu Latifa i Mravka Travka u ponedjeljak u Živinicama

Djeca u Živinicama će početak nove školske godine proslaviti uz hitove Latifa i Mravka Travka. Koncet će biti održan 02.09. 2019. godine (ponedjeljak) u 19:00 sati na Gradskom bulevaru.

Riječ je o poklonu Gradonačelnika Samira Kamenjakovića školarcima, koji će u ponedjeljak krenuti u školu, a biće to sigurno dobra zabava za najmlađe i odličan početak nove školske godine.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli, poručuju organizatori.

Ovaj koncept je nastao vrlo spontano, iz potrebe roditelja, tj. Latifa i njegove supruge, profestorice Bosanskog jezika, da svom sinu ponude sadržaj koji će biti temelj za zdravu osobu. Počevši raditi ovaj projekat nisu se nadali ovalikom uspjehu. Na radost mnogih roditelja, njihova djeca su danas u prilici odrastati uz pjesme koje imaju zdrave poruke, te melodije koje su prilagođene dječijem uzrastu.

Da je Mravka Travka prihvatila armija dječaka i djevojčica, ali i njihovih roditelja, govore podaci da je u protekloj godini dana Latif, promovirajući ovaj projekat održao na desetine uspješnih koncrata širom BiH.

Svi oni koji vode računa o veselom i zdravom odrastanju svog djeteta preporučujemo odličnu zabavu uz muziku i druženje sa Latifom i Mravkom Travkom 02.09. 2019. godine na Gradskom bulevaru.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više