Kritike na račun općinske vlasti: Šta je pisao naš sugrađanin?! FOTO

Naš sugrađanin Namik Alagić na oficijelnoj stranici Opštine Živinice, skrenuo je pažnju  opštinskoj administraciji na stvari i pojave  koje svakodnevno narušavaju izgled i sliku našeg grada, a da pri tome niko, počev od prvog čovjeka Općine, službi i vijećnika ne poduzimaju ništa po pitanju rješenja takvih problema i pojava.

Alagić je napisao da se ispred BKC-a pored reklamnog panoa ostavljena (naslonjena ) devastirana tenda (vjerovatno u vlasništvu ugostiteljskog objekta preko puta, Jet star) i koja samo dalje propada i urušava se. Ovo sigurno ne bi smjelo da se nalazi ispred jedne takve institucije kakva je Bosansku kulturni centar.

Druga fotografija  je napravljena tik iza opštinske zgrade a u pitanju je bašta jednog caffe bara (u suštini toj bašti uopšte nije mjesto tu ali to nekom drugom prilikom) i od te bašte dijelovi ograde ili šta je već su razbacani naokolo gradskog bulevara.

12439182_10154047357629099_1649769592179081820_n

Sve navedeno ne bi smjelo da promakne oku ove administracije ako aiole držite do kvalitetnog imdža grada, konstatuje Alagić.

Vjerujemo da će iazbrani predstavnici, zaposleni u općinskoj adminstraciji, odgvorne službe poduzeti određene mjere, a ne samo misliti na sebe, novac i uhljebljenje bližnjih.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više