Kritike na račun općinske vlasti: Šta je pisao naš sugrađanin?! FOTO

Naš sugrađanin Namik Alagić na oficijelnoj stranici Opštine Živinice, skrenuo je pažnju  opštinskoj administraciji na stvari i pojave  koje svakodnevno narušavaju izgled i sliku našeg grada, a da pri tome niko, počev od prvog čovjeka Općine, službi i vijećnika ne poduzimaju ništa po pitanju rješenja takvih problema i pojava.

Alagić je napisao da se ispred BKC-a pored reklamnog panoa ostavljena (naslonjena ) devastirana tenda (vjerovatno u vlasništvu ugostiteljskog objekta preko puta, Jet star) i koja samo dalje propada i urušava se. Ovo sigurno ne bi smjelo da se nalazi ispred jedne takve institucije kakva je Bosansku kulturni centar.

Druga fotografija  je napravljena tik iza opštinske zgrade a u pitanju je bašta jednog caffe bara (u suštini toj bašti uopšte nije mjesto tu ali to nekom drugom prilikom) i od te bašte dijelovi ograde ili šta je već su razbacani naokolo gradskog bulevara.

12439182_10154047357629099_1649769592179081820_n

Sve navedeno ne bi smjelo da promakne oku ove administracije ako aiole držite do kvalitetnog imdža grada, konstatuje Alagić.

Vjerujemo da će iazbrani predstavnici, zaposleni u općinskoj adminstraciji, odgvorne službe poduzeti određene mjere, a ne samo misliti na sebe, novac i uhljebljenje bližnjih.

Pročitajte prvi vijesti iz Živinica na Vašem uređaju, pretplatite se sada.

Pročitajte više
Ostavite komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s tim slažete, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj više